Loopbaantraject ervaren kracht: durf je hart te volgen

Je hebt al jaren ongeveer dezelfde functie, maar de laatste tijd begint het te knagen. Wil ik dit soort werk echt de rest van mijn leven blijven doen? Word ik daar gelukkig van? Herken je dat? Wellicht bent je toe aan iets anders of iets nieuws. Een extra uitdaging, een andere rol, misschien zelfs een carrièreswitch. Maar wat dan? Kun je de veiligheid en zekerheid loslaten om je hart te volgen? Paula Kager Loopbaancoaching is er voor mensen zoals jij! Ik bied een loopbaantraject voor ervaren krachten. Maakt niet uit wat je leeftijd is. Veertigers, vijftigers en zestigers weten mij goed te vinden - maar ook als je jonger bent, ben je van harte welkom. 

Een nieuwe stap? Maar wat en hoe?

Er kunnen allerlei redenen zijn, waarom je als ervaren kracht minder tevreden bent met je werk. Je merkt dat de verveling toeslaat na jarenlang werken in jouw specialistische functie. Je hebt het gevoel dat dezelfde film voor de zoveelste keer voorbijkomt. Of je ervaart juist te veel stress door het constant ‘aan’ moeten staan. Wellicht ben je op zoek naar een andere werk/privé balans. Wil je meer tijd hebben voor je partner, vrienden, kind(eren) of hobby’s en weer baas over eigen agenda worden. Misschien werk je onder veel stress en wil je voorkomen dat je tegen een burn-out aanloopt. Of is het je droom om nog eens een eigen bedrijf te starten, maar komt het er niet van. 


Waarom een loopbaantraject voor een ervaren professional?

Het belangrijkste is uit te vinden waar jouw hart een sprongetje van maakt. Als je van je hobby je werk kunt maken, dan is de kans groot dat je daar gelukkig van wordt. Lukt het je niet goed jezelf kritische vragen te stellen? Vind je het lastig om die veiligheid en (financiële) zekerheid op te geven en te luisteren naar jouw verlangens en wensen?

Als je merkt dat je er alleen niet uitkomt, kan ik je helpen. Je bent "ongeveer halverwege de rit" en natuurlijk, je kansen op de arbeidsmarkt zijn niet meer zoals ze waren. En toch is het nooit te laat om nieuwe stappen te zetten. Soms blijft een mens in cirkels denken. Dan is de tijd rijp voor een goede analyse en coaching bij het vinden van de juiste route. Een loopbaantraject is dan een goede zet. Samen gaan we aan de slag met jouw wensen en belemmerende gedachten.


Wil je meer weten over de trajecten of heb je een andere vraag?