Mijn aanpak van loopbaancoaching en de kosten

Iedere loopbaancoach werkt anders en het is belangrijk dat mijn aanpak past bij jouw wensen en persoonlijkheid. Daarom vertel ik graag hoe mijn loopbaancoaching eruitziet en natuurlijk wat de kosten zijn.

Zo werk ik

Voordat we een traject van loopbaancoaching ingaan, hebben we altijd eerst een kennismakingsgesprek van ruim een uur. Dit gesprek is gratis. We kijken of er een klik is en spreken af hoe het traject eruit gaan zien. Je krijgt dan ook meteen inzicht in de kosten van het traject.


Inzicht in jezelf krijgen

Hier begint het allemaal mee: het krijgen van inzicht. De drie belangrijkste vragen voor iedere werkende zijn: wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik? Je gaat op zoek naar je drijfveren, je talenten, je normen en waarden, je verlangens, je dromen. Misschien worstel je innerlijk met tegenstrijdigheden. Houd je jezelf onbewust tegen. We kunnen bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest gebruiken of een biografie of andere vormen van zelfonderzoek. Deze stap leidt tot groter inzicht in jezelf.

1

Doelen
stellen

Waar droom je van op werkgebied? Met deze vraag begint de tweede stap. Als je met niemand rekening zou hoeven houden, wat zou je dan gaan doen? Als jij duidelijk hebt waar je heen wilt, kun je concrete, realistische doelen stellen. Dat kan een carrièreswitch zijn, maar ook een belangrijke verandering in je huidige baan. Afhankelijk van het gekozen pakket bestaat deze stap, net zoals de vorige, uit een of meerdere sessies.

2

Actieplan maken

Heb je jouw doelen duidelijk? Dan is het tijd voor actie. Je gaat aan de slag met het maken van een plan om je doelen te halen. Dat plan moet inspirerend, uitdagend en haalbaar zijn. We kijken ook naar eventuele belemmerende factoren - dat wat je tegenhoudt - en hoe je daarmee om kunt gaan. Met jouw persoonlijke plan in handen, ga jij grote stappen maken naar ander of beter werk. Werk waar je écht blij van wordt.

3

Meer lezen over mij en mijn achtergrond?

Er kunnen allerlei redenen zijn, waarom je als ervaren kracht minder tevreden bent met je werk. Je merkt dat de verveling toeslaat na jarenlang werken in jouw specialistische functie. Je hebt het gevoel dat dezelfde film voor de zoveelste keer voorbijkomt. Of je ervaart juist te veel stress door het constant ‘aan’ moeten staan. Wellicht ben je op zoek naar een andere werk/privé balans. Wil je meer tijd hebben voor je partner, vrienden, kind(eren) of hobby’s en weer baas over eigen agenda worden. Misschien werk je onder veel stress en wil je voorkomen dat je tegen een burn-out aanloopt. Of is het je droom om nog eens een eigen bedrijf te starten, maar komt het er niet van. 


Loopbaancoaching kosten

De kosten van de loopbaancoaching zijn afhankelijk van het gekozen pakket.

Particulier

Uurtarief
Kennismakingsgesprek gratis
Prijs per uur €110 inclusief btw
Duur van een sessie is 75 minuten.

Pakketten
Je kunt ook een pakket afnemen.
Die kosten liggen in verhouding lager.

Kort traject van 3 sessies (3 x 75 min)
€ 350 inclusief btw

Standaard traject van 5 sessies (5 x 75 min)
€ 550 inclusief btw

Intensief traject van 7 sessies (7 x 75 min)
€ 720 inclusief btw

Wil je een coachingstraject op maat? Dat kan ook.
Vraag dan een offerte aan.

Er zijn werkgevers die de loopbaancoaching voor werknemers betalen. Check dat altijd van tevoren bij je leidinggevende of iemand van personeelszaken. Betaalt je werkgever niet? Dan zijn er ook nog mogelijkheden om het van de inkomstenbelasting af te trekken. De eis is dan dat de coaching ook echt bedoeld is voor je loopbaan en meer dan € 250 kost (dit geldt voor 2021). Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Belastingdienst.

Zakelijk

Uurtarief
Kennismakingsgesprek gratis
Prijs per uur is €150 exclusief btw
Duur van een sessie is 75 minuten

Pakketten
Coachingspakketten zijn voordeliger:


Kort traject van 3 sessies (3 x 75 min)
€ 480 exclusief btw

Standaard traject van 5 sessies (5 x 75 min)
€ 750 exclusief btw

Intensief traject van 7 sessies (7 x 75 min)
€ 980 exclusief btw

Coachingstrajecten op maat zijn ook mogelijk.
Vraag dan een offerte aan.

Goed te weten: als ondernemer zijn de kosten voor loopbaancoaching aftrekbaar als bedrijfskosten. Het moet dan wel aannemelijk zijn dat de coaching te maken heeft met het werk dat je doet of wil gaan doen.

Heb je er zin in gekregen, twijfel je nog, heb je nog vragen of sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Plan dan een kennismakingsgesprek in of vraag eerst een offerte aan.

Zie je mijn aanpak wel zitten?