Paula Kager: loopbaan- en
re-integratiecoach midden Nederland

Is je toekomst onduidelijk geworden? Aarzel je om keuzes te maken?
Omdat je weet wat je hebt en niet weet wat je krijgt? Onzeker?
Ik kan me dat goed indenken. Mijn leven is één grote ontdekkingstocht. Tien jaar geleden had ik niet geloofd dat ik nu met plezier zou werken als re-integratiecoach. Sinds de jaren tachtig werk ik in verschillende beroepen en in verschillende branches. Leren is mijn grote passie. Gooi mij in het diepe en ik kom boven drijven. Als mensen naar mijn achtergrond vragen, zeg ik: ervaren carrièreswitcher.

Hoe verliep mijn loopbaan?

Ik begon als fysiotherapeut. Na zeven jaar sloeg de routine toe. Daarom ging ik studeren. Aan de slag als belastingadviseur. Later specialiseerde ik me als beloningsadviseur en kreeg nevenfuncties als toezichthouder bij zorginstellingen. Vanaf 2017 ben ik zelfstandig adviseur - en nog recenter loopbaancoach voor ervaren professionals en re-integratiecoach. Had ik een andere weg af willen leggen? Nee, want van elke stap heb ik ontzettend veel geleerd.

Als fysiotherapeut leerde ik een holistische kijk op mensen en hun problemen te hebben. Om werken met hoofd, hart en handen te combineren.
Als belastingadviseur leerde ik adviseren, coördineren en jongere collega’s opleiden en begeleiden. En dat in grote, internationale organisaties.


Nooit te oud om iets nieuws te leren!

Als zelfstandig ondernemer ontdekte ik zaken als netwerken, samenwerken, markt veroveren en je diensten promoten.

Als voorzitter en lid van raden van toezicht bleek mijn kracht: verbinden, luisteren, doorvragen, vertrouwen winnen en snel tot de kern doordringen. Deze stappen zorgden ervoor dat ik mezelf breed kon ontdekken en ontwikkelen. Dat kan ik jou als re-integratiecoach bieden.


“Het leven is te kort om te blijven zitten zonder uitzicht op perspectief.”

Uitgevallen door ziekte, beperking of tegenslag? Ik werk graag met je samen om te ontdekken wie je bent, wat je hart je zegt, wat je kunt en wat je wilt. Zodat je stappen kunt zetten op weg naar herstel en naar werk dat goed bij je past.